7 фактів про новий альбом гурту Tik Tu «Ulitakis»

Опубликовано 25 февраля 2019 г.

«Маленькі малюсіки» Tik Tu випустили свій другий повноформатний альбом «Ulitakis». Як саме гурт розширив межі свого звучання, що тернопільські музиканти додали до свого фірмового звучання та де в Європі чекають на Tik Tu — в спеціальному матеріалі на Open.ua.


1. «Ulitakis» — другий лонгплей в дискографії тернопільського психоделічного інді-гурт Tik Tu. Попередній альбом «Shuma» вийшов у 2016 році і став одним з найцікавіших релізів новітньої української музики.


2. До альбому потрапило 10 треків, включно з представленими раніше «Planyda», «Zyma», «Kotku» та «Tommy». Кожна з пісень має власного головного героя, але всі вони об’єднані цілісною картиною світу Tik Tu та саундом.


3. При створенні нового альбому гурт суттєво розширив межі свого звучання. Головним завданням, яке поставили собі музиканти, було створення максимально різноманітного вайбу. Саме тому робота над матеріалом зайняла близько двох років.

В записі були використані шумові какофонатори, аналогові клавішні, деякі звуки були конвертовані через касетні рекордери. До співробітництва був запрошений артист тернопільського симфонічного оркестру. Таким чином, окрім фірмового звучання органу, перкусій, скрипки та барабанів в «Ulitakis» можна почути навіть тромбон.


4. Всі пісні були записані на студії «Шпиталь рекордс» в Тернополі. Саунд продюсером виступив барабанщик тріо Лесик Omodada, який раніше, окрім іншого, написав музику для пісні Джамали «Незнайомець».


5. Цифрова версія альбому доступна на сервісах Bandcamp, Google Music, iTunes, Spotify. Також альбом «Ulitakis» вийшов на дисках та касетах, які можна замовити тут.


6. Автором мистецького оформлення альбому виступила тернопільська майстриня Lashorstick.


7. Вже 27 лютого гурт відправиться в європейський тур в підтримку альбому. Заплановані концерти в Чехії, Німеччині, Польщі.

21 березня відбудеться концерт-презентація в столичному Monterey Live Stage.

Facebook-подія

Квитки

Tik Tu

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев