Гійом де Кадебостані: «Республіка Kadebostany є багатокультурною і я цим дуже пишаюся»

Опубликовано 13 апреля 2020 г.
 
На початку квітня проект Kadebostany випустив міні-альбом «DRAMA – Act 1», натхненний театром, оперою та сюреалістичним кіно. Пісні записані з новими для гурту обличчями, серед них і Саша Заріцька, учасниця українського гурту KAZKA. 
 
Чим ще цікавий новий реліз Kadebostany, як створювались пісні та відео, чим він важливий для ідеолога гурту — в бесіді Open.ua з Гійомом де Кадебостані.

 
Open.ua: Як довго тривала робота над EP «DRAMA – Act 1»? 
 
Гійом де Кадебостані (Kadebostany): Минулого року я був на Ібіці три дні: виступав з діджей-сетом та відпочивав. Саме під час тієї подорожі й народилась ідея релізу. Після повернення до свого дому та студії в Швейцарії до проєкту приєднались усі ці чудові музиканти і виконавці. Разом ми за три місяці зробили чотири пісні.
 
Яку пісню ви створили першою, а яку — останньою?
 
«Baby, I’m Okay» вже була написана, тож першою я завершим працювати над нею. А останньою була створена «I Wasn’t Made For Love».
 
Чому ви запросили до співпраці саме цих виконавців?
 
Така вже особливість моєї вже більш ніж 10-річної музичної кар'єри. Цього разу я вирішив попрацювати у більш непередбачуваному стилі й запросив дуже різнопланових виконавців, які мали довіряти моїм ексцентричним ідеям.
 
 
Всі альбоми для вас важливі. А чим важливий для Kadebostany саме новий EP «DRAMA – Act 1»? Що ви хотіли донести до прихильників світу Kadebostany?
 
Музика завжди була і завжди буде дуже важливою для мене. Кожен новий альбом є викликом для мене. Я завжди намагаюсь створити щось незвичайне та надемоційне. Це мій внесок у сіру буденність світу.
 
Якщо ми не помиляємось, то EP «DRAMA – Act 1» став першим релізом Kadebostany з чоловічим вокалом. Чому ви вирішили додати до жіночої палітри голосів і чоловічий?
 
Насправді, немає значення — хлопець чи дівчина. Головне — зустрічі та емоції.
 
Це важлива частина мого життя — шукати й знаходити серед усіх дивовижних вокалістів саме тих, хто зможе влучно передати зміст моїх пісень.
 
 
Чому ви вирішили не знімати окремі кліпи до нового EP, а зробити один міні-фільм?
 
До речі, під час моєї подорожі на Ібіцу в мене з'явилась ідея не лише пісень, а й їх візуалізації. Мені хотілося максимальної взаємодії музичної та візуальної складової одного проекту. Тож я вирішив реалізувати свої божевільні ідеї в Стамбулі разом із моїм улюбленим режисером Хасаном Куюку. 
 
Стамбул як і моя музика є поєднанням абсолютно різних впливів.
 
Також мені здавалось важливим зняти все з чотирьма вокалістами за чотири дні. Поєднання чотирьох світів в одному відео і робить EP «DRAMA – Act 1» особливим. До того ж всі артисти виконали моє прохання розмовляти в кадрі своєю рідною мовою. 
 
Дуже символічно і чудово, коли ви чуєте всі ці різні мови і все одно бачите, що люди прекрасно розуміють один одного. Республіка Kadebostany є багатокультурною і я цим дуже пишаюся.
 
Дякуємо Ксенії Чайковській за допомогу в підготовці матеріалу 

 

Kadebostany Kazka

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев