7 фактів про епатажного репера Tommy Cash, який виступить у Києві

Опубликовано 18 февраля 2020 г.

Скандальний Tommy Cash повертається в Україну.

Новий сольний концерт арт-провокатора відбудеться 26 лютого в клубі Atlas.

Напередодні київського виступу ми зібрали 7 цікавих фактів про артиста, кожне фото, кліп та концерт якого запам’ятовуються надовго.


1. В юності Томас Таммеметс (справжнє ім’я репера) був художником графіті. Також він займався танцями та підробляв працюючи офіціантом та прибиральником.


2. Томас не закінчив середню школу — його вигнали з 11 класу. Він пішов з дому, продовжив займатися танцями і викладати, хоча йому було лише 16.


3. Його мама — наполовину українка. Також артист має естонське, російське та казахське коріння.


4. Томмі є власником двох коней.


5. Серед мерчу провокатора є килим в радянському стилі.


6. Томмі бере участь у різних арт-проєктах. В 2019 році під час ярмарки сучасного мистецтва у паризькому центрі Помпіду пройшло шоу Ріка Оуенса «You x Art x Centre Pompidou». Серед інших в ньому взяв участь і репер Томмі Кеш, який виступив в ролі живої статуї на тлі творів мистецтва і меблів Ріка Оуенса.

Також у Томмі була власна виставка у Таллінні, з якою його допоміг епатажний Рік Оуенс. Серед експонатів була і сперма Томмі Кеша.


7. Колекція колаборацій Томмі досить різноманітна: від синглів з хуліганами Little Big та дуетом IC3PEAK і до спільних треків з ізраїльським діджеєм Borgore, шведом Salvatore Ganacci, німецькими електронними легендами Modeselektor та британкою Charli XCX.

Дякуємо за допомогу в підготовці матеріалу Марію Іващук (PMK Event Agency)

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев