5 фактів про великий концерт ONUKA «MOZAЇKA» у Києві

Опубликовано 5 декабря 2018 г.

В березні український гурт ONUKA представив другий студійний альбом «MOZAЇKA». Окрім однойменного арт-проекту 2018 рік відзначився для Нати Жижченко і Ко серією солд-аутів з НАОНІ, виступами на європейських фестивалях, «лайвом» на фестивалі UPark в Києві в один день з Bonobo та Massive Attack та, звичайно, всеукраїнським туром на підтримку альбому «MOZAЇKA».

Заключним виступом в рамках туру стане великий концерт у Києві, який відбудеться 7 грудня у Stereo Plaza.

Квитки

Спеціально до важливої події редакції Open.ua вдалося дізнатись найцікавіші деталі важливого виступу.


Найбільший концерт у Києві та концертна пауза

Виступ на підтримку нового альбому «MOZAЇKA» у великій залі Stereo Plaza має стати наймасштабнішим концертом в історії гурту. Після цього шоу гурт ONUKA візьме концертну перерву в Україні, відправившись у тур країнами Європи.


Понад дві години музики та спеціальне шоу

Крім концертної презентації нової платівки в сет-лісті вечора також будуть пісні з дебютного альбому «Onuka» та EP «Vidlik». Загалом шоу має тривати понад дві години, а київський концерт стане єдиним у рамках туру, для якого команда готує спеціальне шоу.


Шоу з 4 частин

За драматургією шоу буде поділено на 4 частини, які доповнюватимуть одна одну. Окрім нового матеріалу окремі елементи концерту будуть відведені під колаборацію з НАОНІ, Чорнобильську катастрофу та новий матеріал.


Оркестр НАОНІ та секретнй гість

Прес-служба гурту повідомила, що разом із основними розширеним складом музикантів на сцені з’явиться і кілька запрошених гостей. Одними з яких стане національний академічний оркестр народних інструментів НАОНІ. Також будут і інші гості, імена яких команда поки що тримає у секреті.


Колаборація з Сонею Солтес

Після спільної роботи над кліпом «Strum» Ната Жижченко продовжує співпрацю зі стилістом та художницею по костюмам Сонею Солтес. Спеціально для київського шоу стиліст розробила для гурту нові костюми-трансформери. Усі вони виконані у червоно-білих тонах і є логічнним продовженням заданої альбомом «MOZAЇKA» стилістики. Залежно від драматургії шоу будуть змінюватись і образи.


ONUKA, Stereo Plaza, 7 грудня

Квитки: https://goo.gl/cP36Zi

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев