EP Тері Фао «Запах моря»: погляд зсередини

Опубликовано 4 сентября 2017 г.

Інді-поп виконавець з Києва Тері Фао презентував новий EP «Запах моря». Це вже третій міні-альбом в сольній дискографії Тері та другий міні-альбом за цей рік. У 2015 році світ почув англомовний EP Тері Фао «Calypso», а весною цього року — україномовний EP «Не кажи».

До нового релізу увійшло три пісні, запис та зведення яких відбулось у Києві на Vuk Studio протягом червня-липня 2017 року.

Слухати EP «Запах моря» офіційно: Bandcamp

Спеціально для Open.ua Тері Фао розповів про створення усіх пісень з нового EP «Запах моря».


«Не бачити, не чути»

Трек був написаний найпершим, я дуже хотів поєднати гітарну партію, зіграну слайдом, із синтезатором та електронними барабанами. Щодо теми тексту, то ідея взагалі була написати про ненадійних друзів. Але, як це буває, в кінці вийшло якось не зовсім не про дружбу, басист, що грає зі мною, сказав що ця пісня про ревнощі.


«Твій запах моря»

Одна з найсвіжіших пісень — її я написав на початку червня. Це спогад про романтичну історію, яка пов’язана з морем. Тільки не треба плутати це з курортним романом.  До речі, у цій пісні немає басу, тому хто хоче бас — там його не знайти.


«Подих»

Пісня створена за 30 хвилин — я зловив себе на думці, що мені бракує свіжого подиху та молодості в музиці, яку слухав останнім часом. Це все вилилося у продовження попередньої пісні — «Твій запах моря»...

Загалом, всі ці пісні об’єднує ідея молодості та юності, а також ностальгії за літом. Саме тому цей ЕР виданий у вересні.

Тері Фао

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев