7 фактів про новий альбом Beissoul & Einius «White Crow»

Опубликовано 19 февраля 2019 г.

Сьогодні, 19 лютого, дует саундпродюсера та харизматичного вокаліста з українським корінням Beissoul & Einius видав новий альбом «White Crow».

Дует з Вільнюса не просто записав 10 пісень, а створив чергову планету свого electrofashion-всесвіту, з власною анімацією, ароматом, настроєм. Історія створення, пошуки натхнення та усе найцікавіше про альбом B&E «White Crow» — в спеціальному матеріалі на Open.ua.

Spotify   Deezer

Beissoul & Einius: «У кожній пісні “White Crow”  ви знайдете ключові фрази, своєрідні кодові слова і теми, які відображають наш світ. Говорять, що нас неможливо сплутати з іншими виконавцями і ми віримо, що цей альбом ще більше підкреслить наш стиль».


1. Нові пісні + співпраця з Bob Basset та Cypria Donato

Це третій повноцінний альбом в дискографії Beissoul & Einius та перша нова платівка дуету за 2 роки. До «White Crow» потрапило 10 пісень, серед яких вже відомі сингли «Innocent Black Coffee» та «Rooftop», кліп на який було знято в колаборації з арт-генієм техноромантизму Bob Basset, а також найсвіжіший трек «Don’t Wanna Live My Live», кліп до якого створений бельгійською аніматоркою Cypria Donato.


2. Натхнення безлюдними місцями

«Ми створювали цей альбом, відриваючись від зовнішнього світу. Ми провели багато часу там, де не було жодної людини окрім нас – у фортецях, лісах, на пагорбах, у старовинних палацах і замках. У нас було достатньо часу, щоб виткати наші думки без будь-яких хитрощів і очистити їх від зайвого», — інтригують Beissoul & Einius.


3. Диваки для диваків

«Назва альбому “White Crow” (“Біла ворона”) з’явилася в ті ж секунди, коли ми робили перші кроки у цьому світі, і знадобився тільки час, щоб усвідомити її. Одні захоплювалися нами, для інших ми були дивними, а ми залишалися вірними собі», — згадує фронтмен гурту Beissoul.


4. Бути собою

Beissoul: «Головна мета нашого дуету — робити те, що подобається найбільше саме нам і у що хочеться заглиблюватися, навіть не торкаючись того, у що ми не віримо. Цей альбом присвячений всім, хто з ранніх днів відчував себе не таким як усі і боровся за свій світ»


5. Вініл та унікальний додаток до CD з fashion-ілюстраціями

Окрім того, що вперше в історії Beissoul & Einius альбом вийшов на вінілі, до релізу CD дует також підійшов творчо — платівка буде упакована у книжку формату А5 з лірикою та fashion-ілюстраціями Goda Pele. Ілюстрації імітують відому іграшку-конструктор «Одягни ляльку» — набір картонних ляльок з обличчями B&E і екстравагантним одягом для них.


6. Власний аромат

І це ще не все — альбом «White Crow» отримав і власний аромат. Музику, стиль і мову тіла Beissoul & Einius доповнять однойменні парфуми, вигадані талановитим парфумером.


7. Презентації «White Crow» по всьому світу

Першими купити новий CD та вініл «White Crow», а також помилуватися зблизька найефектнішими костюмами дуету зможуть гості Вільнюського книжкового ярмарку 21-24 лютого.

Концертна прем’єра альбому відбудеться в найбільшому концертному залі Вільнюса «Siemens Arena» 27 квітня. 3 травня дует виступить у Мінську (Білорусь), а 22 травня — у Лондоні (Великобританія).

Почути новий «White Crow» наживо та особисто дізнатись як виглядає electrofashion можна буде і на презентаціях альбому в Україні: 16 травня у Києві і 18 травня у Харкові.

http://beissouleinius.com/

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев