6 фактів про дебютний альбом гурту [О] «Суперiнтроверт»

1
Опубликовано 21 марта 2019 г.

Один з найцікавіших та самобутніх українських гуртів останніх років [О] випустив свій перший повноформатний альбом. До платівки «Суперінтроверт» потрапило 10 різноманітних композицій. Одночасно з релізом команда анонсувала свій перший сольний концерт в Києві. Але про все детальніше — в спеціальному матеріалі на Open.ua.


1. Випуску альбому «Суперiнтроверт» передували дебютний ЕР «Самий Сок» (2017) із хітами «Мушечки» та «Пікачу», міні-альбом «Роби Любов» (2018), а також збірка реміксів «Сокожим» (2018), треки «Хто я?» (2017) та «Машина» (2018).

Напередодні релізу в мережі з’явились дві пісні з майбутнього альбому — «Чим я не така?», яку вокалістка гурту Оля Чернишова присвятила сміливим дівчатам, а також оптимістична «Чую», яка звертається до всіх, хто застряг в ностальгії і думає, що їх найкращі часи лишилися в минулому.


2. В новому альбомі музиканти і далі рухаються в концептуальних пошуках звуку, створюючи поп-музику нової ери, і окрім звичних танцювальних ритмів, тут з’являться глибокі балади та акустичні пісні під рояль та укулеле.

Основні теми пісень — любов, стосунки, гармонія, духовний пошук, самотність, прийняття себе, покликання, сенс життя.


3. Кажучи про концепцію запису, учасники гурту пояснюють: «Суперінтроверт — це не супергерой, який рятує світ від зла. І не сором’язливий відмінник. Суперінтроверт досліджує темні води свого Я. Він усвідомлює, що світ неминуче суб’єктивний. Вічнозелені людські питання, любов до плеєрів і плейбоїв, портрет ідеального хлопця і краса в очах того, хто дивиться — про це наш новий альбом».


4. Це альбом, з яким  ми, нарешті, дізнаємося, хто така Оля Чернишова?

Оля Чернишова: «Це великий шлях і головна нагорода на цьому шляху – це зростаюча здатність висловитися якомога ширше. Творчість – прекрасний спосіб жити і бути собою. Я відчуваю величезну подяку до людей, які написали книги, музику, картини; зняли фільми і в цілому поділилися з нами своїм унікальним досвідом. Їх твори, їх ідеї багато разів міняли моє життя на краще. Ці пісні — історії з мого життя останніх півтора років».


5. На додаток до альбому [О] випустили документальний міні-фільм, знятий всередині простору Masterskaya. 


6. А також анонсували перший сольний концерт в столиці, який відбудеться 17 травня в клубі Atlas. Обіцяють програму з нових пісень, вже відомих творів «Хто Я», «Машина», «Пікачу» та інших. А також віжуал-арт від Zhi Zhi Zhignaviche. Квитки вже у продажу

Слухати альбом [О] «Суперiнтроверт»:

Apple Music

iTunes

Google Play

Spotify

Deezer

Masterskaya [O]

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 1 комментарий
  • А-бі-гуд 24 марта 2019 г. 22:17
    сподобалося. подальших успіхів!

Лучшие комментарии
24.03.19 22:17
1
А-бі-гуд
сподобалося. подальших успіхів!