5 фактів про дебютний альбом Khayat «Khmil'»

Опубликовано 5 июня 2019 г.

В дебютному альбомі фіналіста шоу «Голос країни» KHAYAT «KHMIL’» — 7 пісень, які розповідають про зраду та стадіях її переживання: усвідомлення, прийняття і байдужість. Чим ще цікава платівка одного з найцікавіших новачків року — в спеціальному матеріалі на Open.ua.


1. Хмільні почуття

Назва альбому напряму пов’язана з хмелем, який паморочить і п’янить, як і кохання. Його багатошаровість — пряме ототожнення з почуттями людей. Якщо хміль стиснути під час цвітіння, то опадає вся луска. Те ж відбувається з любов’ю в моменти зради.


2. Основні теми альбому

KHAYAT: «У світі немає нічого конкретнішого за кохання. Ти або любиш, або ні. Ми стикаємося зі зрадою щоденно. Просто хтось обирає бути жертвою, а хтось закриває очі і рухається далі. Цей альбом про те, що тільки ми відповідальні за свої помилки».


3. Мікс народних інструментів та звуків повсякденності

Андрій Хайат полюбляє еклектику в творчості. Жанр його пісень — етно-техно. Таким вийшов й дебютний альбом «KHMIL’» — синтез електронної музики, етнічних мелодій та східних мотивів. KHAYAT використовує народні інструменти: дудук, сопілки, дарбуку і тибетську чашу, які в альбомі змішані зі звуками повсякденності: двигуна автомобіля, метро та навіть свистом кухонного чайника.

iTunes

Google Play

Spotify

Deezer


4. 7 + 1

Платівка вийшла на лейблі Masterskaya. В альбомі 7 пісень, а композиція «Ever», з якою співак брав участь у Національного відбору на конкурс «Євробачення-2019», стала бонусним, восьмим треком альбому.


5. Зіркова презентація в Києві

Концерт-презентація альбома «KHMIL’» відбудеться 19 червня в столичному «Зеленому Театрі». Спеціальним гостем концерту стане дует YUKO, з яким KHAYAT виканає спільний трек «VESNIANKA».

YUKO Masterskaya Khayat

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев