7 фактів про фільм «Секс і нічого особистого»

Опубликовано 19 декабря 2018 г.

Усе найцікавіше про нову українську романтичну комедію «Секс і нічого особистого» з Сергієм Притулою та Романом Луцьким в головних ролях.


1. Дебют у великому кіно радіо- і телеведучого Сергія Притули.


2. Окрім однієї з головних ролей Сергій Притула виступив і співавтором сценарію, над яким також працювали актори «Вар’яти-шоу» Вaлентин Сeргійчук, Вітaлій Тильний, Волoдимир Кoвцун та Волoдимир Жoгло.


3. Сюжет фільму засновано на канадській комедії 2012 року «Секс і нічого зайвого».


4. Основні зйомки відбулись в Києві, Львові та Празі.


5. Режисерoм кaртини виступила Ольгa Ряшинa, а продюсерaми — досвідчені Влaд Ряшин і Юрiй Мiнзянов. Загальний бюджет романтичної комедії склав 26 млн гривень, з яких половину виділило Державне агентство України з питань кіно.


6. Окрім основної пісні стрічки (Макс Барських «Полураздета») до саундтреку потрапили виключно пісні сучасної української музики. Зокрема в фільмі звучать пісні Monatikа, «Сальто Назад», Cepasa, Brunettes Shoot Blondes, «Один в каное», Panivalkova та інших.


7. Лише один з чотирьох виконавців головних ролей має досвід зйомок саме в художніх фільмів. За останні п’ять років окрім театральних та телевізійних проектів Роман Луцький знявся в фільмах «Параджанов», «Брати. Остання сповідь», «Тепер я буду любити тебе» та «Сторожова застава».

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев