7 фактів про фільм «DZIDZIO Контрабас»

Опубликовано 30 августа 2017 г.

Усе найцікавіше про нову українську комедію з Dzidzio, Володимиром Горянським, Олексієм Вертинським та Риммою Зюбіною.


1. Гурт DZIDZIO відомий короткометражними стрічками та кліпами-фільмами, але «DZIDZIO Контрабас» — перший повнометражний фільм в історіі команди.


2. На одному з перших етапів роботи режисером стрічки мав бути Любомир Левицький («Штольня», «Ломбард», «Тіні незабутих предків»), але згодом зйомки очолив Олег Борщевський (кліпмейкер, автор новел з альманаху «Закохані в Київ», сценарист та режисер фільму «Німфо»).


3. Роль матері головного героя виконала справжня мама Михайла Хоми (Дзідзьо) — Галина Янівна.


4. Окрім учасників гурту DZIDZIO у комедії знялись відомі українські актори, зокрема — Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Римма Зюбіна, Олена Лавренюк, а також продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк.


5. Весь знімальний процес (від підготовки до постпродакшену) тривав півтора роки. Основні зйомки пройшли весною 2017 року. Усі трюки за кермом Дзідзьо виконував сам, без дублерів та каскадерів.


6. За час роботи знімальній команді довелося проїхати 12 тисяч кілометрів, випити 3000 чашок кави, побудувати будинок, розбити червоний Volkswagen Passat, провести один похорон та прийняти одні пологи.


7. Фільм розрахований на найширше коло українських глядачів, як сказав сам Дзідзьо: «Це буде справжня народна комедія. Ми вкладаємо у неї всю душу та серце. Ми робимо повнометражний фільм для людей різного віку і він точно буде цікавий усім!»

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев